Mål i september 2020 - #nouwseptemberchallenge


Hejsan!

Jag känner mig otroligt redo att lämna augusti bakom mig och blicka framåt mot nya mål i september.. Utöver att finna ett givande deltidsjobb (..pga att pandemin påverkat mitt frilansande negativt) så är det här alla mål jag vill uppnå för att känna mig 100% lycklig.. Har ni mål i september?

Mina mål i september:
komma in i nya rutiner
jag mår som bäst när jag går upp tidigt, checkar av min att-göra-lista och..känner mig stolt i slutet av dagen, därför vill jag komma in i rutiner som får mig att känna så varje dag!

nå 1000 prenumeranter på youtube
som 11-åring startade jag min första youtubekanal, laddade upp videos och drömde om att nå 1000 prenumeranter...det hände aldrig eftersom min dator kraschade då, men målet är fortfarande kvar och i september hoppas jag uppnå det!

placeras i topp 100 på bloggtopplistan
mitt bloggande är 0% prioriterat i dagsläget..och det vill jag ändra på nu eftersom jag älskar att fotografera, skriva av mig känslor / tankar och dela med mig av mitt liv i bloggformat..

spendera mer tid med min familj
det är kanske ett konstigt mål för många, men ett rimligt mål för mig som är lite av en perfektionist / arbetsnarkoman..jag kan redigera en video i 10-12 timmar för att få den "perfekt" - jag behöver det här målet för att prioritera annorlunda..

göra en makover hemma
ja, kort förklarat vill jag göra en rejäl makeover för att få in min inredningsstil (..rustik / industriell) i lägenheten..

I september antar jag min bloggportals utmaning också - dom har dragit igång #nouwseptemberchallenge som går ut på att blogga minst 15 dagar under september, våga utmana sin kreativitet, hitta sin nisch och utvecklas som bloggare..

..läs mer om utmaningen HÄR!

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
ebbabrage,
Åh vilka härliga mål, blir så inspirerad av att läsa sånt. Mitt främsta mål är också att komma in i rutiner för det är en nyckel för att jag ska må bra, kram 🥰
nouw.com/ebbabrage
PLATINS
PLATINS,
Åååh, du har sååå rätt - rutiner är ALLT!!!🥰 kram
nouw.com/platins
rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Sikke nogle inspirerende mål!
nouw.com/rejseguideafguld
IP: 82.99.3.229