LEVERERAT: matbord med 4 stolar

LEVERERAT: matbord med 4 stolar

[ inlägget innehåller reklamlänkar]

Godmorgon allihopa!

Jag har äntligen fått mitt matbord med 4 stolar från ellos levererat till nya lägenheten, vilket känns riktigt bra! Bordet är ett runt mattsvart matbord med svarta sluttande ben och stolarna är i sammet, även dom helsvarta. Att försöka välja "rätt" färg var faktiskt ganska svårt eftersom dom har en del alternativ på deras hemsida. I slutänden stod det mellan gråa (klick!) eller svarta (klick!) sammetsstolar — fick slutligen bli dom svarta eftersom det är ett säkert färgval i längden.. Och ärligt talat är jag så glad för att jag valde svart i efterhand när jag ser det fina resultatet, nu saknas bara gardinerna.

Matbordet och stolarna levererades i 4 olika paket och krävde en otroligt lätt montering som inte alls tog många minuter — så nöjd haha..

Och alltså, ser ni vad snygga dom här sammetsstolarna är på en skala 1-10 egentligen? Tycker att dom passar in alldeles utmärkt här hemma och ger hela köket en helhetskänsla, om ni förstår vad jag menar.. Viktigast av allt, dom känns väldigt (..och då menar jag väääldigt!!) sköna att sitta i också..

Här nedanför ser ni det slutgiltiga resultatet! ..eller nästan i alla fall — gardinerna som jag köpte på IKEA var för långa och måste bytas..

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229