Julmingel med influencers @Adviral HQ

[ inlägget innehåller adlinks]

Godmorgon allihopa!

Jag svängde förbi årets mysigaste julmingel @Adviral HQ efter en heldag med videoinspelning och redigering igår.. Väl på plats bjöds vi på goda drinkar, tilltugg och julstämning.. Alltså ser ni hur mysigt dom hade inrett med levande ljus, julklappar, polkagrisstångar etc. på kontoret? Allting var så otroligt fint.. Och mitt i minglet sprang jag in i Marcel som släppt egna fransar med depend! Alltså wow säger jag bara.. Har ni testat dom än???

Marcels coola fransar hittar ni HÄR!

Jag träffade även Bobby..och alltså, han är alltid så jäkla brun satt jag ser ut som något från ”the walking dead” när vi fotas ihop! Men ja, supermysig att träffa honom igen och jättekul att hans produkter är så grymma! Jag har testat schampot och balsamet som fungerar superbra för mitt hår och ger mig mer volym. Men i samma serie ingår även en hårspray som jag fick prova under gårdagens event..och wow va mjuk och bra den kändes i håret!

Bobby Oduncu har ett grymt "julklappspaket" med sina produkter som ni hittar HÄR!

Alltså wow.. Kan knappt ta in hur mysigt dom hade gjort det med allt julpynt och alla julklappar som låg uppradade längst flera bord på kontoret..

Bobby: "Visst ser vi kära ut nu?"
Jag: "Jaaaaa" *brister ut i gapskratt*

Julklapparna var till för att köra det berömda ”julklappsspelet” som tydligen är en grej i influencervärlden.. Själv har jag aldrig kört det här spelet innan så det var nytt för min del! Men det fungerar alltså så att man väljer ut ett paket (..utan att veta innehållet) och därefter kastar man tärning.. Om man får en etta eller sexa får man ”sno” eller rättare sagt byta sitt paket mot någon annans paket! Efter en omgång fick vi öppna våra paket och därefter köra spelet en gång till.. Gissa om det var hetsig stämning när alla såg vad som fanns i paketen! Efter första omgången hade jag en klocka, men..

..gick därifrån med ett enormt hjärta (klick!) från markslöjd som vid närmare eftertanke kanske skulle bli en cool backdropdetalj i mina videos..?

En annan julklapp som fanns med i spelet var dessa riktigt grymma hårprodukter från ColorWow som finns att shoppa HÄR!

Tusen tack till Adviral och alla influencers som bidrog till ett helt underbart julmingel..

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229