IDUN minerals lanseringsevent..

[ inlägget innehåller adlinks ]

Hej älsklingar!

Jag har haft en helt underbar kväll med IDUN Minerals som bjöd in till ett lanseringsevent på Portofino som är en italiensk restaurang i världsklass.. Produkterna som stod i rampljuset ikväll var deras nya Balance & Care Shampoo som är en skonsam, boostande och vegansk produkt. Näst på tur va deras Hair Mask som ska ge ett mjukt och glansigt resultat, tätt följt av deras puderfoundation som ska bli spännande att prova.. Och sist men absolut inte minst (..utan snarare störst) deras Refreshing Dry Shampoo som är det allra första ”svanenmärkta” torrschampot på den svenska marknaden.

Kvällen började med ett glas bubbel och en hel del babbel med alla andra influencers som var inbjudna till IDUN's lanseringsevent..

Nadia Dagelin (..som jag inte träffat på alldeles för länge nu) hamnade bredvid mig under middagen, vilket var så jäklans roligt..

Förrätten som bestod av en buffé av mozzarella, skinka, sparris, hembakat bröd etc. dukades upp..och allting var sagolikt gott! 

Därefter var det dags för kvällens varmrätt som även den var en buffé av pizza, pasta och risotto - till det tog jag ett glas rödvin.. ;-)

Och sist men inte minst var det dags för dessert, en pannacotta som var obeskrivligt god.. Tack för ikväll allihopa!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229