HÅRKONTROLL: Happy Hair night 2019

Hej på er!

Hårkontroll's årliga gala "happy hair night" gick av stapeln med dunder och brak på VENUE81 igår! Kvällen började såklart med fotografering på röda mattan.. Här med vännen och skönhetsexperten Alexander Catalan som var lika stilig som alltid. Klädkoden var förövrigt "rött och svart" vilket ni säkert kommer märka när ni skrollar neråt!

Självklart bjöds det även på uppfriskande bubbel när vi klev in på eventet.. För vad är ett event utan bubbel egentligen?

Många av mina bloggande vänner var såklart på plats! :-) Gizzy, Jellica, Anna Saletti och Amanda 'lillaamanda' Kullenberg som även var modell på kvällens visning.. Blev så stolt och glad för hennes skull när jag såg henne briljera på catwalken!

Under galakvällen fick vi träffa flera olika varumärken som visade upp sina produkter, skämde bort oss och höll i tävlingar.. Hur snygga var inte dom här skorna från MagicSteps? Hade ju bara velat sno dom och springa fort därifrån hahahha.. #goals

Mitt sällskap för kvällen var ingen mindre än min pojkvän Kristofer Grillsson som matchade min look med röda detaljer.

Pazzi Stockholm stod för kvällens meny som bl.a bestod av dessa söta små mini-hamburgare - tror det var "oumph" i dom..?

Alexander Erwik (som arrangerade galakvällen även det här året..) välkomnade oss innan galan drog igång på allvar!

Träffade även Åke Bjurström, Ylva Persson, Linda Persson och Aron Promnitz - älskade deras coola looks!

Alexandra 'Kissie' Nilsson och underbara Eva Nazemson höll i årets gala.. Om sanningen ska fram så kändes det faktiskt lite stelt att springa på Kissie eftersom hon fortfarande inte har bett om ursäkt för att hon kopierade mina inlägg rakt av heh..

DASHL bjöd på en gratis manikyr, vilket verkligen räddade min kväll! Innan galan tänkte jag fixa naglarna, men det hans inte med pga för mycket jobb.. Så när jag fick syn på deras hörna rusade jag dit haha.. Kändes jätteskönt att fixa naglarna.

Valde en mörkröd färg för att matcha klädkoden haha.. Ser ni lyckan i mina ögon? Kändes underbart att ha fina naglar igen.

Kronans apotek var på plats med spännande hårprodukter som vi även fick med oss i goodiebagen! Ska bli kul att prova.

❤️

Har ni hört talas om PFG Stockholm? Själv hade jag ingen aning om vilka dom var fören nu.. Superfina och unika smycken!

Amanda 'lillaamanda' Kullenberg var som sagt modell under galavisningen.. Och som sagt blev jag riktigt stolt och glad!!!

Kändisfrisören Bobby Oduncu fick komma upp på scen för att prata om hårvård och annat nyttigt för att hålla håret friskt.

Och juste.. Kronans apotek hade ju ett torrschampo som jag är riktigt pepp på att prova! Har någon av er testat det här ännu?

❤️

Branschkollegan PT-Staffan och hans flickvän Eleni Gioudas med en av modellerna från galavisningen.

Träffade även min gamla branschkollega Jeanette som var en riktigt grym 'toppbloggare' på finest samtidigt som mig!

Minglet fortsatte med vännerna Jellica och Nadia Dagelin, samt Jennifer Love som jag aldrig hade träffat innan. Hon vann förövrigt "bäst klädd" under kvällen, vilket hon verkligen förtjänade med sin sagolika klänning och coola hatt!

Och apropå vinnare var det Marre Wahlström som tog hem segern i "Hårkontroll Modell" - GRATTIS!

Tack till alla underbara vänner, fotografer och varumärken som bidrog till en lyckad galakväll!

FOTOCRED: Kristofer Grillsson

Gillar

Kommentarer