Älskar min nya tavelvägg

[ sponsrat av posterstore.se ]


Hej allihopa!

Jag är så jäkla taggad på att äntligen få visa upp min tavelvägg som jag har "byggt" med 4 stycken tavlor från posterstore.se - deras posters är verkligen någonting utöver det vanliga.. Och självklart föll jag pladask för kategorin med coola vintage-posters när jag skulle välja prints haha.. Förstår inte varför jag alltid dras till vintage?! I alla fall, min beslutsångest var enorm (..ville ärligt talat ha typ allt) men trots det lyckades jag bestämma mig.. Vad tycker ni?

Med rabattkoden ”PLATIN30“ får ni 30% på alla posters (gäller ej selection / ramar och kan inte kombineras med andra rabattkampanjer) t.o.m 5 augusti 2020.

Jag är helt förälskad i dessa fotografier..och jag tycker att dom passar alldeles utmärkt med min inredning också!

Hemma hos mig är det ganska svartvitt med inslag av puderrosa..och jag känner att jag lyckades kombinera det på ett väldigt fint sätt i min tavelvägg! Att blanda färg och svartvitt är någonting jag älskar..det blir så coolt!

Kan varmt rekommendera deras posters (..som finns i så många stilar) och olika ramar i skandinavisk design om ni funderar på att göra en alldeles egen tavelvägg.. Fun facts: deras prints trycks på högkvalitativt papper, sortimentet är otroligt prisvärt och dom släpper ny kollektion varje tisdag! Spana in deras flik "tavelväggar" för mer inspiration..

Gillar

Kommentarer

Sofie
,
Jättefint! Så snygga tavlor! Passar verkligen in.😊
PLATINS
PLATINS,
Taaaack!!!😍
nouw.com/platins
Sofie
,
💗❣️
PLATINS
PLATINS,
💖💖💖
nouw.com/platins

embrace the glorious mess that you are