ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

TANKAR OCH KÄNSLOR

REFLEKTION: stress över att få barn..

Största anledningen till att jag vill skriva det här inlägget är för att jag är så stressad över att få barn.. Är det min biologiska klocka som börjat ticka? Eller faktumet att pappa frågar om barnbarn? Inget illa menat, att fråga av omtanke är väldigt fint, men det gäller att vara försiktig.. Tänk om jag inte vill ha några egna barn? Eller om jag verkligen vill, men tyvärr inte kan..

Kanske måste vi stanna upp för att reflektera? Alla dessa frågor (om när jag ska få barn..) har fått mig att fundera.. En viktig slutsats som jag kommit fram till är att vi nog alltid kommer trampa varandra på tårna, men att vi åtminstone måste försöka förstå och respektera varandras liv! Förstår ni vad jag menar? Ärligt talat är jag nog skyldig till en hel del tåtrampande själv, främst för att jag inte förstått.. Och genom att ha den vetskapen inser jag att pappa, vänner och branschkollegor m.m aldrig haft som avsikt att stressa mig med sina frågor.. Men samtidigt är det precis vad dessa frågor resulterar i – en enorm stress..

Så hur ska vi ställa dessa stora frågor egentligen? Kanske måste vi börja med att sluta ta allt för givet.. Och även acceptera att alla människor inte vill uppnå samma mål i sina liv.. Eller vad tror ni? Skulle gärna vilja höra era åsikter i kommentarsfältet.

REFLEKTION: Stress över att få barn.. (bild)

ANNONS


ANNONS

2 thoughts on “REFLEKTION: stress över att få barn..

  1. Usch nej jag gillar inte de där frågorna, nu har ju jag ännu inte fått några då jag är så ung haha! Men tycker det kan vara rätt dumt att ta upp sånt då det kan vara så att personen i fråga faktiskt redan försöker få barn, vilket bara ökar stressen mer, eller inte ens kan få barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.