ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

RESTAURANGER / CAFÉER

Flottig hamburgare, krispiga fries och dippsås..

 I SAMARBETE MED WOLT 

(med min promokod ”PLATINS75” får du 75:- vid registrering i appen)

Jag måste erkänna att mina främsta cravings (idag när jag har mens..) är marabous apelsinkrokant och snabbmat.. Hur kan det vara så gott med en flottig hamburgare, krispiga fries och en dippsås egentligen? I vanliga fall är jag ingen stor fantast av så kallad snabbmat, och tur är väl det när jag väl tänker efter.. Min kropp skulle antagligen må riktigt dåligt om jag åt det här varje dag, alla dagar i veckan.. Så nej, att jag blir sugen på snabbmat cirka 1-2 gång i månaden känns minst sagt tillräckligt..

Bild: MAX

Förresten.. Har ni ätit max vego-nuggets än? Om inte vill jag verkligen rekommendera er att prova dom.. För det första är dom riktigt goda.. Och för det andra är deras nuggets dom enda vegetariska (såvitt jag vet..) som finns i “snabbmatsväg” typ.. Om ni förstår vad jag menar? Vegetariska nuggets finns säkert att köpa i affärer, men inte på någon annan snabbmatskedja.

Bild: MAX

All den här maten ska jag förövrigt inte glufsa i mig själv, ifall ni trodde det haha.. En lagom stor meny med en lite för stor läsk brukar vanligtvis vara mer än tillräckligt för min del! Att ens försöka äta mer än så skulle nog vara nästintill omöjligt..

Bild: MAX

ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.