ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

RESTAURANGER / CAFÉER

Hawaii Pokés annorlunda taco..

 PROMOKOD I SAMARBETE MED WOLT 

Hej!

Jag har precis redigerat klart en video som kommer upp på min youtubekanal senare under dagen.. 🙂 Strax ska jag äta lunch bestående av Hawaii Pokés annorlunda taco.. Har ni ätit på den restaurangen? Kan verkligen rekommendera deras goda mat som är en form av “sushisallad” skulle man kunna säga.. Och det går givetvis att byta ut den råa laxen mot exempelvis tofu..

Efter lunchen tänkte jag städa mitt rum som blivit ett enda stort kaos dom senaste dagarna.. Och utöver det ska jag sätta upp en ljusslinga, redigera ännu en video och planera inför nästa vecka! Med andra ord kommer jag nog ha fullt upp hela dagen..

Genom att skriva in min promokod ”PLATINS75” vid registrering på WOLT får ni 75:- att beställa mat för..

Hawaii Pokés annorlunda taco

Visst ser det gott ut? 🙂 Älskar när mat gör sig såhär bra på bild.. Dock känns de lite svårt att äta med pinnar som kom med, så jag tror nog att det får bli kniv och gaffel för min del.. Bröden ligger ju under det stora bärget utav tofu, avokado osv.. 🙂

Hawaii Pokés annorlunda taco

Beställde även extra mango (är ju återigen helt såld på mango haha..) på sidan av tacon.. 🙂 Kändes som en fräsch, lagom söt och framförallt nyttig efterrätt efter alla mina beställningar från donken.. Måste verkligen se till att äta nyttigare framöver, vilket främst beror på att jag mår som bäst när jag tänker på vad jag äter! Att äta för mycket kolhydrater är ett big no-no.. Min kropp vill mycket hellre ha fetare mat med grädde, grönsaker och proteiner av olika slag för att må sådär riktigt bra!

Hawaii Pokés annorlunda taco

Fick även en sallad med picklad rödkål som var otroligt god! Rekommenderas starkt om ni gillar picklat.. Och sist men inte minst beställde jag en dryck från ett nytt favoritmärke.. Upptäckte “rescued” på ett julmingel för bara några veckor sedan..

Hawaii Pokés annorlunda taco

ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.