ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

RESTAURANGER / CAFÉER

Snabbmat för omväxlingsskull..

 PROMOKOD I SAMARBETE MED WOLT 

Jaa haha.. Kände att jag var sugen på snabbmat för omväxlingsskull, vilket är relativt ovanligt! 😉 Menmen, ibland behöver nog alla en påse McDonalds i sitt liv.. Och nu när dom har gått all in på alternativ som är vego så känns det faktiskt fräschare att äta deras burgare, pommes och dippsåser! Att beställa en stor köttig hamburgare är inte riktigt min grej gällande donken, däremot beställer jag gärna deras vegetariska alternativ.. Såg även att dom har väldigt generösa kampanjer på utvalda meals när man beställer mat från någon av deras restauranger (antar att det gäller samtliga restauranger) via wolt-appen! 

Genom att skriva in min promokod ”PLATINS75” vid registrering på WOLT får ni 75:- att beställa mat för..

snabbmat mcdonalds
snabbmat mcdonalds
snabbmat mcdonalds

ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.