RESTAURANGER / CAFÉER

McDonalds finns numera på WOLT

 PROMOKOD I SAMARBETE MED WOLT 

Woho! 🙂 McDonald finns numera att beställa ifrån genom wolt, aka min absoluta favorit-app haha.. 😉 Blev chockad, glad och även nyfiken när jag såg donken dyka upp i flödet.. Och anledningen till att jag blev nyfiken var för att jag inte har ätit på donken under flera års tid, vilket främst beror på att jag tyckte maten försämrats förr! Därför var jag tvungen att prova igen, och jag måste faktiskt erkänna att jag tyckte väldigt bra om dom veganska/vegetariska alternativen.. Fick bli vego-burgare med coke, sötpotatispommes och en dippsås med mild vitlökssmak! 😀 Med andra ord verkar donken ha tagit sig i kragen och därmed fått mig att vilja fortsätta äta där ibland.. Kommer ju definitivt bli fler beställningar därifrån i framtiden!

Genom att skriva in min promokod ”PLATINS75” vid registrering på WOLT får ni 75:- att beställa mat för..

Ja.. Vi beställde galet mycket mat för 277:- haha! 😆

Och jag vill verkligen rekommendera deras sötpotatispommes!

Även deras veganska hamburgare var väldigt mumsig..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.