RESTAURANGER / CAFÉER

Amerika-vecka i WOLT-appen

 PROMOKOD I SAMARBETE MED WOLT 

Hej! 🙂

Alla som känner mig tillräckligt väl vet ju att ingenting går upp mot en riktigt utsökt middag… 😉 Och som ni säkert sett är jag en flitig användare utav restaurang-appen WOLT som innehåller massor av goda maträtter. Denna vecka finns det även ett nytt ”tema” i appen, nämligen amerika-vecka! Eftersom det är ”black friday” och thanksgiving i helgen så tycker jag att det passar perfekt med USA-feeling. 😀 Med andra ord blir det nog några fler än en burgare innan den här veckan är över haha.. Har faktiskt redan smygstartat med en grym hamburgare från Supreme Burger.

Genom att skriva in min promokod ”PLATINS75” vid registrering på WOLT får ni 75:- att beställa mat för..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.