ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

RESTAURANGER / CAFÉER

“Number 1 sushibar”

PROMOKOD I SAMARBETE MED WOLT

Hej! 🙂

Jag ska spendera större delen av eftermiddagen / kvällen med att städa, slänga och packa upp. 😉 Flyttkaoset är ju fortfarande ett faktum här hemma, vilket får mig att må så kasst! Därför tänkte jag sätta av halva dagen åt att bara få ordning och reda i mitt hem.. Men först tänkte jag äta en rejäl lunch så att jag orkar med allt! Att röja undan i röran tar ju på krafterna, så det gäller att ha mycket med energi i kroppen. 😀 Till lunch får det bli en supergod sushi från restaurangen ”Number 1 sushibar” som ligger i Stockholm.. Kan ju faktiskt rekommendera deras sushi starkt!

Apropå lunch, med promokoden ”PLATINS75” får ni 75:- att beställa mat för vid registrering på WOLT..


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.