ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

SKÖNHET

Tvättat alla mina borstar..

Hej! 🙂

Jag vaknade upp med extrema stressutslag i hela min panna för någon dag sedan.. 🙁 Därför har jag hållit mig borta från allt som har med sociala medier att göra.. Har känt mig så otroligt ful, irriterad och ledsen! Egentligen så skulle min torsdag bestå utav en fotografering för ett nytt projekt som jag sett fram emot! Men i sista sekund tvingades jag förklara läget med mina förbannade stressutslag som resulterade i att fotograferingen inte blev av.. Finner inte ens ord för att beskriver hur sur jag är för att min kropp reagerar såhär! 😮 Samtidigt finns det inte mer att göra än att försöka bita ihop, undvika makeup och blicka framåt mot nya spännande äventyr! Försöker vara positiv i alla fall..

Istället för fotograferingen har jag passat på att äta sushi, städat och tvättat alla mina borstar.. Kändes lika bra att få alla borstar kliniskt rena nu när jag ändå ska undvika att sminka mig! Älskar ju dessutom känslan utav rena borstar..


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.