ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Dagens planer..

Godmorgon! 🙂

Jag har precis redigerat min andra flyttvlogg som finns uppe på min youtubekanal nu.. 😉 Och strax tänkte jag brygga en kopp kaffe innan det är dags att fortsätta organisera i flyttkaoset. Som ni har sett i mina vloggar så är det ju minst sagt mycket kvar att göra innan jag känner mig 100% nöjd.. Däremot tycker jag att det är superkul att inreda, så det gör mig faktiskt ingenting att det är massor kvar att göra! 😀 Däremot har jag panik över hur mycket saker jag har samlat på mig genom åren.. Att samla har aldrig varit min grej, därför vill jag rensa ut så fort som möjligt.

Utöver att fortsätta montera möbler, rensa och inreda så ska jag även välja klädsel inför “lifestyle awards” som äger rum imorgon kväll.. Har dock ingen aning om vad jag ska lyckas sista-minuten-hitta i mitt extrema flyttkaos haha..


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.