VARDAG

Venom: red carpet

Godmorgon! 🙂

Jag behövde verkligen en lugnt mĂ„ndag, ett varmt bad, ansiktsmask och sovmorgon pĂ„ det. 😉 Efter gĂ„rdagens lugna tempo kĂ€nner jag mig piggare, gladare och mindre stressad. Har Ă€ven testat en ny hĂ„rinpackning som reducerat min otroligt intensiva hĂ„rfĂ€rg, vilket gjort mig pĂ„ Ă€nnu bĂ€ttre humör! 😀 Intensiv lila var inte riktigt min fĂ€rg om jag ska vara helt Ă€rlig, samtidigt var det kul att prova pĂ„ det för en liten stund. Alla trender Ă€r ju till för att testat, enligt mig.

Hittade förövrigt en bild frĂ„n röda mattan som rullades ut pĂ„ Rigoletto i förra veckan. Var ju dĂ€r med Kristofer, Robban och Pontus för att se den nya filmen ”venom” som hade premiĂ€r.. LĂ€s gĂ€rna mer i mitt tidigare inlĂ€gg HÄR!


BildkÀlla: Sony Pictures

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.