VARDAG

Beställde överdrivet mycket sushi..

PROMOKOD I SAMARBETE MED WOLT

Hej! 🙂

Jag vaknade upp med ett otroligt svullet, rodnat och framförallt irriterat ögonlock i morse.. 🙁 Glömde nämligen köpa ny sminkborttagning och fick därför sova med makeup i förrgår, vilket i sin tur resulterade i att jag fått en vagel som gör otroligt ont vid varje blinkning. Trots mitt svullna öga (som ser jätteläskigt ut) orkade jag gå några ärenden i stan innan jag mötte upp Kristofer och beställde överdrivet mycket sushi. 😀 Egentligen skulle jag ju på partaj med flera bloggare ikväll, men det går inte när jag ser ut som något taget ur en skräckis.. Får bli film och god mat istället.

Genom att skriva in min promokod ”PLATINS75” vid registrering på WOLT får ni 75:- att beställa mat för..

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.