KROPPSIDEAL

Tankar ikring kroppshets..

Hej! 🙂

Jag känner att jag behöver dela med mig av några tankar ikring kroppshets.. Tidigare har idealen varit min lag, numera känns det mest som idioti om jag ska vara helt ärlig. Har faktiskt mycket svårare att förstå idealen numera!

Varför är det så viktigt att ha en så kallad ”perfekt” kropp? Att ständigt sträva efter att vara smal..? 😕 Min uppväxt gick till att äta minimalt, köpa push-up och hålla in magen för att uppnå perfektion. Stor rumpa hade jag i alla fall, så det var det enda som var ”rätt” på min kropp. Om jag hade fått ett öre för varje ful bild som jag har raderat på mig själv under de senaste 10 åren skulle jag nog vara miljardär nu. 😆 Säger en hel del om kroppshetsens påverkan..

Efter min höftoperation har jag fått ett nytt synsätt på min- och även andras kroppar. Däremot är det omöjligt att försöka intala mig själv eller andra att jag inte påverkas av idealen längre, för det är så hårt inpräntat i mitt huvud.

One thought on “Tankar ikring kroppshets..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.