DEAR DIARY

UPDATE: dåliga nyheter..

Hej..

Jag har fått dåliga nyheter och känner att vi måste prata om vad som pågår i mitt liv just nu. 😐 Som ni vet har jag flyttat hemifrån för att kunna blogga, vlogga och gå på event lättare. I samband med flytten utlovade jag även en så kallad ”house tour” för att visa hur jag bor – denna rundtur kommer dock aldrig bli av.. Kort sagt måste jag hitta en ny lägenhet asap eftersom jag inte längre får visa denna i mina sociala medier. Känns jättetråkigt när jag trivdes, samtidigt vill jag såklart vara respektfull och positiv i det hela.. Kanske väntar något mycket bättre runt hörnet?

Saknar ord för att beskriva hur otroligt ledsen jag är över att det har blivit såhär.. 🙁 Förhoppningsvis lyckas jag hitta en annan lägenhet inom kort, alternativt får jag ”bita ihop” och flytta till mina föräldrarna igen! Fortsättning följer..

4 thoughts on “UPDATE: dåliga nyheter..

    1. Ärligt talat vet jag inte.😖 Men jag har bestämt mig för att inte lägga energi på det, utan istället hitta en ny lägenhet så att jag kan jobba och leva normalt igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.