VARDAG

Mysig morgon i nya lägenheten..

I SAMARBETE MED CAMPADRE.SE

Godmorgon! 🙂

Jag startar min torsdagsmorgon i pyjamas med en stor kopp kaffe i handen haha.. 😉 Känns riktigt mysigt att vakna upp i min nya lägenhet, starta kaffebryggaren och krypa upp i soffan med dagens planering framför mig. Att bo själv kändes till en början läskigt, främst för att jag var ”rädd” för att känna mig ensam. Men ärligt talat känns det faktiskt skönt att ”klara sig själv” – ensamhet är inget problem med tanke på att jag bor så nära allting nu, jämfört med förut.

Nya kaffebryggare, glasen och pyjamasen kommer från Campadre. 😀 Som ni säkert insett vid det här laget är det någonting som ligger mig varmt om hjärtat – att kunna shoppa plagg, inredning, makeup, elektronikprodukter m.m som slipper kosta skjortan haha.. Hela deras sortiment är produkter till reducerade priser som dessutom förändras med jämna mellanrum, vilket gör att det alltid finns något nytt att shoppa. Är supernöjd med kaffebryggaren, glasen och den gosiga pyjamasen som förövrigt är riktigt bekväm att sova i.. Visst är motiven av alla små får söta?

Med koden”PLATIN10” får ni 10% rabatt allt – spana in sortimentet HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.