MODE

Höstmodet 2018

I SAMARBETE MED CAMPADRE.SE

Hej! 🙂

Jag är så otroligt pepp på höstmodet som sakta men säkert börjar synas på sociala medier nu. 😉 Själv bestämde jag mig för att rensa ut min garderob. Att enbart behålla plagg som jag använder kändes som en vettig idé. Särskilt med tanke på att jag befinner mig i en förändringsfas, gällande både mode och livsstil. Garderobsrensningen slutade dock med att jag gav bort i princip halva garderoben, om inte mer.. Därför bestämde jag mig för att skaffa ny inspiration i form av nya plagg, väskor och skor från Campadre (klick!) s0m säljer supercoola produkter till reducerade priser.

Här nedanför ser ni vad jag har shoppat inför hösten. 😎 Spana gärna in hela sortimentet HÄR! Med min personliga rabattkod ”PLATIN10” får ni även 10% rabatt på redan rabatterade produkter. Koden gäller tillsvidare, varsågoda!

T-shirt (klick!) // Jeans (klick!) // Sneakers (klick!)

Röd axelremsväska (klick!) från VERSACE i stilren design..

Cool keps (klick!) från adidas..

Vinröd jacka (klick!) – bär storlek XL på bilden..

Handväska (klick!) i konstläder från Cavalli class..

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.