ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Lördagslunch via wolt

PROMOKOD I SAMARBETE MED WOLT

Hej! 🙂

Vi har spenderat förmiddagen med att dricka kaffe och ät frukost framför suits som vi följer. 😀 Det är en serie om advokater som jag förövrigt kan rekommendera starkt! Visste ni att jag ville bli advokat när jag var jätteung? Fast så blev det ju inte när jag väl upptäckte bloggvärlden några år senare. 🙂 Hade nog blivit en grym advokat, särskilt med tanke på att jag är otroligt envis och rättvis i mitt tänkande. Men jag skulle aldrig vilja lämna bloggandet för det.

Hur som helst, nu ska jag sluta babbla och äta lunch med Kristofer istället.. Och i vanlig ordning unnar vi oss en god lördagslunch. Denna gång fick det bli vårrullar och pad thai från Bangkok Bistro. Rekommenderar rullarna starkt!

Genom att skriva in min promokod ”PLATINS75” vid registrering på WOLT får ni 75:- att beställa mat för..


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.