ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Röstat i valet 2018

Hej! 🙂

Jag har haft så mycket i min kalender att jag inte har hunnit blogga fören nu, förlåt mig! 🙄 Många hemliga projekt som kräver planering, tålamod och långa möten är i full gång nu. Längtar efter att berätta mer så fort jag får göra det.

Däremot har jag hunnit rösta i valet, vilket känns riktigt bra. Vill verkligen bidra till positiv förändring och göra min röst hörd den här gången. Under förra valet var jag fortfarande okunnig, det var min första gång. Nu känns det desto viktigare att faktiskt kämpa för en bättre värld tillsammans.. 😀 Därför hoppas jag att ALLA går och röstar idag!

Lyssna gärna på podd-avsnittet om ni är intresserade av hur jag röstade. (klick!)


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.