ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

”Big Kahuna” med tofu

PROMOKOD I SAMARBETE MED WOLT

Hej! 🙂

Jag har precis tagit en varm dusch, lagt ansiktsmask och bytt om till morgonrock. 😀 Tänkte äta middag medans jag kollar på youtube eller en spännande film kanske? Var faktiskt längesen jag såg en hel film själv. Kanske ska passa på att unna mig en lugnare filmkväll samtidigt som jag skämmer bort mig själv med ansiktsmask och morgonrocksmys.

Rekommenderar förövrigt Hawaii Poke som är en restaurang Sundbyberg. 🙂 Brukar allt oftast beställa mat därifrån i form av supergoda poke bowls. Denna gång blev det en vid namn ”Big Kahuna” med ägg och tofu som proteinkälla.

Genom att skriva in min promokod ”PLATINS75” vid registrering på WOLT får ni 75:- att beställa mat för..


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.