ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Resultatet av undersökningen..

Godmorgon! 🙂

Jag var ju som sagt kallad till koloskopi för att utredas för crohns, kolit och tumör. 🙄 Var minst sagt nervös inför undersökningen, särskilt med tanke på vad läkarna letade efter. Att dessutom behöva tvinga i sig laxermedel och inte äta någonting gjorde knappast saken bättre. Samtidigt kändes det såklart bra att få det överstökat, inte minst för att jag har gått runt och tänkt på detta sedan jag fick remissen i somras. Läkarna hittade som tur var ingenting farligt.

Fortsättning följer..


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.