EVENTHÖFTSKADA

Första workouten efter operationen..

Godmorgon! 🙂

Självförtroendet inom workout steg med 98% när jag provade Pole Dance på Studio DQ igår.. 😉 Workout har ju varit omöjligt efter min höftoperation som jag gjorde för 6 månader sedan. Med andra ord var det här första gången som jag tränat på riktigt efter min operation. Innan operationen tränade jag inte heller pga smärta, ska väl tilläggas.

Känns underbart att kunna genomföra ett helt workoutpass, svettas ordentligt och få träningsvärk. Är otroligt stolt över mig själv som vågade anta en utmaning som denna. Vanligtvis hade jag bara tackat nej till eventet på direkten, men den här gången kändes det hela möjligt och annorlunda! 😀 Passet klarade jag utan större problem, trots 7 års uppehåll som resulterat i en urusel kondition heh.. Idag vaknade jag upp med värk i hela kroppen, känns underbart.

Eventet hölls för att peppa inför Battle of The Pole, en competition som hålls 6 oktober.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.