ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Nextory 30 dagar gratis

I SAMARBETE MED NEXTORY

Hej! 🙂

I mitten av sommaren gav jag ut kampanjkod ”PLATIN” som ger 30 dagars gratis lyssning i ljudboksappen Nextory, kampanjen gäller t.o.m fredag den sista augusti – vill därför påminna om att ta sista chansen! Som sagt behöver ni inte lyssna vidare när gratismånaden närmar sig sitt slut. Ni kan ju istället välja att avsluta abonnemanget innan dess och därmed slippa betala en enda krona för att prova appen och lyssna på böcker i en hel månad. Trevlig lyssning!

Ni kommer direkt till kampanjen genom att klicka här! (klick!)


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.