ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Lansering av Amberly Cosmetics

Godmorgon! 

Jag och min nya revisor klev innanför dörrarna till Vasateatern med stora förväntningar igår.. 😉 Däremot måste jag erkänna att jag gick därifrån med en enorm klump av oro, ledsamhet och besvikelse i magen efter presentationen, mitt sällskap kände likadant.. Tanken med ”Beauty Advisor” kändes fel. 🙁 Upplägg gick ut på att marknadsföra och sälja produkter till egna kunder mot provision, enligt mig krävs en större ersättning för sådant jobb. Med andra ord kände jag mig förlöjligad och dumförklarad som bloggare när jag hörde marknadsföringsplanen. Produkterna i deras sortiment har jag dock inte provat, därför kan jag inte uttala mig om dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.