ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

SKÖNHET

Imponerad av dessa produkter..

I SAMARBETE MED LYKO

Hej! 🙂

Jag måste erkänna att jag är imponerad av dessa produkter som jag har provat från Lyko. 😀 För första gången på länge har jag hittat ett fint läppstift som lätt glider på läpparna. I vanliga fall brukar ju stift nämligen torka ut mina läppar och göra dom lite fnasiga. Även primern och foundation gled på utan problem! Ögonskuggspaletten var otroligt pigmenterade och blev ännu starkare när jag grundade med primer innan jag swatchade på armen.

Tips! Ögonskuggorna passar perfekt i höst när skimmer, hightlight och varmare nyanser är populärt.


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.