ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

RESTAURANGER / CAFÉER

Poké bowl & noodle salad

PROMOKOD I SAMARBETE MED WOLT

Hej! 🙂

Som jag skrev tidigare i veckan är dagens planer bl.a att påbörja en specialkost. 🙄 Detta kostschema går ut på att jag inte får äta någonting alls i princip, vilket gör mig ytterst upprörd! Vad är livet utan god mat? Nu undrar ni säkert varför jag gett mig in på denna kost när jag är så negativt inställd – denna kost måste följas inför en undersökning..

Innan jag går in på min specialkost i en vecka så passar jag på att unna mig någonting extra, rättare sagt poké bowl från restaurangen Hawaii Poké som ligger nånstans i Sundberg. 😀 Exakt vart restaurangen ligger vet jag faktiskt inte eftersom jag beställde med wolt-utkörning. Däremot vet jag med största säkerhet att dessa pokés är supergoda, särskilt om man även är besatt av sushi och liknande rätter. Denna gång tog jag Waikiki Raw och Noodle salad.

Genom att skriva in min promokod ”PLATINS75” vid registrering på WOLT får ni 75:- att beställa mat för..


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.