ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

”Thirty seconds to mars” på grönan..

 

Igår spelade ”Thirty seconds to mars” på stora scen inför ett proppfullt Gröna Lund. 😎 Kristofer och jag åkte in till nöjesparken efter jobbet för att strosa, äta middag och gå på konserten! Vi försökte även vinna en enorm unicorn utan vidare framgång, med andra ord förlorade vi och jag blev på tjurig haha.. Den ”dåliga förloraren” i mig försvann dock när vi satte oss på en utav bryggorna för att äta middag ihop. 😀 Efter middagen var det dags för konsert – om ni har sett bandet live så vet ni vad jag menar när jag säger att dom var stört bra! Kort sagt hade vi en toppenkväll..


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.