ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

RESTAURANGER / CAFÉER

Hämtmat efter podd-inspelningen..

PROMOKOD I SAMARBETE MED WOLT

Hej! 🙂

Jag kollade precis på min klocka och insåg att jag har suttit framför datorn hela dagen. 😮 Hur är det ens möjligt att sitta i så många timmar utan att märka av det? Känner att det är dags för en förändring snart.. Vill ändra en hel del i mitt liv som jag inte känner mig nöjd med. Hela min lista över alla förändringar får dock vänta, för nu är jag hungrig.

I vanlig ordning stod det hämtmat på menyn efter veckans podd-inspelning som gick superbra.. Och givetvis blev det mat från en thairestaurang eftersom det var Kristofers tur att välja ställe. 😀 Vi beställde mat från Bangkok Bistro som ligger vid Sundbybergs torg.. Vi bägge tog en förrätt bestående av vårrullar med dippsås, rekommenderas starkt med sötsur sås om ni skulle ha vägarna förbi restaurangen! Även dippen med chilimajonnäs var riktigt bra till..

Genom att skriva in min promokod ”PLATINS75” vid registrering på WOLT får ni 75:- att beställa mat för..

Spelade såklart spelet som finns gömt i appen medans man väntar på maten.. 😉 Har ni hittat det?


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.