ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

TÄVLINGAR

FREDDY STORE – vinn valfri byxa

TÄVLING

I SAMARBETE MED FREDDY STORE AB

 ÅH! 🙂 Jag är så exalterad över att få anordna denna tävling tillsammans med Freddy Store.. Och ni som provat deras byxor vet exakt varför haha.. Inte nog med att dom är otroligt snygga, dom är även riktigt bekväma att ha på sig oavsett om man bara ska ligga i soffan eller gå ut på stan.. Reglerna för att delta i tävlingen finner ni nedan:

För att delta i tävlingen:

Varför ska just DU vinna? Motivera i kommentarsfältet

Följ @FREDDYSTORE på deras inspirerande instagram

– notera att du måste bo i Sverige för att delta –

TÄVLING AVSLUTAD!

–> WR.UP® REGULAR WAIST IN BLEACHED LIGHT DENIM <–

Vinnarens motivering:

Nu är jag visserligen kille men hoppas jag kan ha en chans här ändå.
Vet att sambon har suktat efter ett par byxor från Freddy Store bra länge.
Hon säger att det skulle ge henne snyggare rumpa, något som vore omöjligt i min värld. Då den redan är snyggast. 😘
Men jag gör allt för henne, så jag hoppas kunna vinna dessa så hon får sina efterlängtade byxor till slut…”


ANNONS


ANNONS

22 thoughts on “FREDDY STORE – vinn valfri byxa

 1. Jag skulle vilja vinna för att det är den perfekta kombinationen! Byxor som är supersnygga men också sköna. Samt att dem sitter så himla bra och är lätta att matcha! 🙂

  Följer på instagram (juli4ring)

 2. Åh jag vill vinna för att ha ett par bekväma och snygga byxor när jag börjar på mitt nya jobb efter att varit föräldraledig 👍🏼

 3. Vill vinna dessa snygga byxor för de hade slimmat min buckliga rumpa till något bättre. Har en stor rumpa och har alltid velat ha sådana här byxor, men har aldrig kommit till skott på grund av budget 😁

 4. Känner nu när hösten börjar närma sig att jag verkligen saknar bra jeans! Dessa skulle vara underbart att inviga hösten i! Följer på insta: amandalotta

 5. Jag vill verkligen lyxa – med världens snyggaste och skönaste byxa! Dessutom fyller jag ju i dagarna år- med dessa jag en fantastisk födelsedag får!

 6. Jag tränar inför att delta i Touch Viking, men även för att komma i bättre form. Ett par snygga byxor som tar fram formerna är precis den extra morot jag behöver inför höstens mörker och rusk. I mitt arbete på skola kommer de även bli väl använda, då bekväma byxor är bra att ha när man leker med barnen på rasterna. Följer på instagram med @lillaladys

 7. Jag älskar byxor som är snygga och bekvämma. Kunna ha på sig dessa till stan och sen komma hem och vill springa till soffan och slappa en stund utan att ta sig sig byxor. Följer på insta . Anniicanilsson

 8. Tror det skulle vara helt perfekt med dessa byxor för mig. Har efter dotterns graviditet lite extra hull som jag håller på att jobba bort. Jag har inte direkt någon brådska med det, är ju i stort nöjd med min livssituation, men det hade ju varit både snyggt och hjälpande att ha ett plagg under tiden som hjälper till med lite kompression och dessutom ger rumpan lite form. Håller tummarna nu.

 9. När man är i dejtingtagen så vill man ha en läcker häck, där byxorna sitter som smäck! 😉
  Följer på instagram: Aneritrea

 10. För mig är det väldigt viktigt att kläder sitter skönt; de kan vara hur snygga som helst men är de inte bekväma så går det bort. Freddy Store har lyckats kombinera det bästa av det bästa och skulle jag vinna ett par byxor skulle de utan tvekan bäras nästan hela tiden!

 11. Hej hopp

  Nu är jag visserligen kille men hoppas jag kan ha en chans här ändå.
  Vet att sambon har suktat efter ett par byxor från Freddy Store bra länge.
  Hon säger att det skulle ge henne snyggare rumpa, något som vore omöjligt i min värld. Då den redan är snyggast. 😘
  Men jag gör allt för henne, så jag hoppas kunna vinna dessa så hon får sina efterlängtade byxor till slut…

  Följer så klart på Insta @axtommy

  Ha det fint!
  Tommy

 12. Wow vilken möjlighet, att kunna få ett par byxor jag alltid velat ha.
  Man har ju sina former, men aldrig rätt kläder för att framhäva dem och göra dem rättvisa. 🙂
  Ett par WR.UP byxor på.min häck, skulle sitta som en smäck.

  Håller tummarna och hoppas,
  Kram Ingela

 13. Efter en viktnedgång på 55 kilo har min rumpa blivit platt! Med ett par byxor från Freddy Store skulle jag kanske kunna få tillbaka lite former igen.

 14. Efter tidigare kroppskomplex vill jag att rumpan ska få träda fram,
  I Freddy byxorna kan drömmen bli sann
  Länge suktat efter dessa sköna par,
  Men att våga ta steget är inget jag har.
  Hoppas att dessa skulle peppa mig ännu mer,
  Titta i spegeln och en snygg tjej jag ser!

 15. Jag har tagit mig ur godisträsket
  – i våras började jag röra på dallrande fläsket
  Jag gick från soffliggare och godisråtta
  och är nu en alldeles lagom storlek 38.
  Kläderna i min nya storlek behöver dock bli flera
  och jag tänker fortsätta gymma, springa, boxas och promenera!
  Om jag hade haft turen att vinna
  hade du hjälpt mig bli en ännu lyckligare kvinna!

 16. Måste skamligt erkänna att jag hade aldrig hört talas om det här märket innan jag såg det här inlägget. Detta måste ju kollas upp, tänkte jag, och nu är jag övertygad om att jag faktiskt måste få prova ett par av dessa fantastiska plagg. Så himla snygga, underbar passform och som gjorda för mig! Nu är det bara att hålla tummarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.