GRILLBORG

Grillafton med Texas Longhorn

PROMOKOD I SAMARBETE MED WOLT

Hej! 🙂

Vi firade grillafton med en grill-inspirerad middag som beställdes från Texas Longhorn i fredags.. 😉 Grillborg består av grillafton, grilldagen och annandag grill.. Och eftersom eldningsförbudet fortfarande gäller fick vi lösa årets högtid med att försöka äta grillat utan att faktiskt grilla på riktigt – därför beställde vi givetvis middag via WOLT-appen..

Grillsson och jag beställde nachos, ribs och hamburgare.. Och till detta fick vi massor av såser och fries! Allting levde upp till våra förväntningar och smakade otroligt gott, ska även tilläggas! Med andra ord så var det en perfekt start på årets grillhögtid som bevisligen kan firas oavsett grillväder eller inte.. Självaste grillaftonen är ju lite av en mjukstart, därför behöver man inte go all in direkt.. Grillda’ och annandag grill är däremot viktigare att grilla av ordentligt, trots att vi inte hade möjlighet att göra det på samma sätt som vi planerat i år.. Men det tar vi såklart igen under nästa år!

Genom att skriva in min promokod ”PLATINS75” vid registrering på WOLT får ni 75:- att beställa mat för..

4 thoughts on “Grillafton med Texas Longhorn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.