GRILLBORG

Grillssons grillade kycklingsallad..

Hej! 🙂

Jag utgår faktiskt från att ni alla har lyssnat på nya podd-avsnittet ”Grillborg” som släpptes i onsdags.. 🙂 Om inte så finns såklart möjligheten att lyssna via iTunes, Acast eller SoundCloud.. Vilket är ett måste för att förstå detta inlägg.

Vi är väl alla införstådda med att det råder ett strängt eldningsförbud i hela landet, vilket gjort att premiären av årets nya högtid ”Grillborg” möts av rejäla motgångar.. Säkerheten går ju alltid först, samtidigt vill vi inte strunta i att fira en utav årets höjdpunkter – därför bestämde vi oss för att göra det bästa trots att vi inte får grilla.. Grillafton inleds ju såklart med en grill-inspirerad sallad med diverse grönsaker, ost och grillad kyckling! 😎 Receptet finner ni nedan..

Recept på Grillssons grillade kycklingsallad:

1 gurka

2 paprikor

1/2 rödlök

1 grillad kyckling

1 påse babyspenat

1 fetaost

Skär upp ovannämnda ingredienser i lagom stora bitar, lägg bitarna i en lagom stor bunke och blanda om.. För alla som vill avancera ytterligare – servera gärna kycklingklubbor på sidan av salladen med Chalula Chipotle Hot Sauce och smält smör! Därefter är Grillssons grillade kycklingsallad redo att serveras med en fräsch Rhode Island dressing..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.