ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

HÄLSINGLAND

Glass efter allt badande..

Godmorgon! 🙂

Jag bestämde mig för att bjuda mamma och pappa på glass efter allt solande och badande igår.. 😎 Efter en heldag vid havet så har man ju gjort sig förtjänt av en riktigt stor glass tycker jag.. Så vi cyklade till affären, köpte någon sort som mina föräldrar hade ätit som små och satte oss ute i solskenet! Supermysigt var det att sitta där, även fast jag var sur över någonting som jag inte längre minns vad det var haha.. 😆 Kanske syns på det tredje fotot om inte annat..

Förresten.. Vi åt en varsin så kallad ”storstrut” som är en klassiker enligt mamma och pappa!


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.