ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

HÄLSINGLAND

Längtar efter att bli riktigt solbrun..

Hej! 🙂

Jag ligger och solar nere vid havet iklädd keps, bikini och skjorta – är ni förvånade haha..? 😉 Efter gårdagens ganska rejäla solbränna kände jag att det var på sin plats att skydda min hud lite.. Så jag har dragit en keps över mitt huvud, svept in mig i en skjorta och smort in mig i solskyddsfaktor 50. 😎 Vid närmare eftertanke borde jag kanske smort in hela kroppen igår, men det är ju lätt att vara efterklok.. Särskilt när man verkligen längtar efter att bli riktigt solbrun.

Nu ska vi sola, bada och njuta av ännu en solig sommardag nere vid havet..


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.