RESTAURANGER / CAFÉER

Provade ännu en ny restaurang..

PROMOKOD I SAMARBETE MED WOLT

Hej! 🙂

Jag har haft en supermysig måndag med massor av sol och bad hittills, berättar senare! 😉 Nu behöver jag nämligen en välbehövd paus för att ladda batterierna.. Min rygg är ju knallröd efter några timmar för mycket nere vid bryggan, så istället ska jag unna mig en god lunch-middag och dricka en hel del vatten för att försöka hålla vätskenivån uppe..

Apropå mat så provade jag och Kristofer en helt ny restaurang innan vi poddade igår.. Restaurangen hade allt mellan charktallrikar till pizzor, så vi bestämde oss för att testa en varsin pizza för att se om dom föll oss i smaken! Däremot glömde vi ju att köpa med oss bestick, vilket resulterade i att vi satt nere vid vattnet med extremt flottiga fingrar bara några minuter efter att vi fått maten.. Men gott smakade det iallafall! 😎 Älskar ju att prova nya maträtter på WOLT.

Psst! Genom att skriva in min promokod ”PLATINS75” vid registrering får ni 75:- att beställa för..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.