ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

RESTAURANGER / CAFÉER

Godast pizzor i hela stan..

Godmorgon! 😀

Jag blev utbjuden på en middag i världsklass av Kristofer, vi firade nämligen månadsdag igår.. 😉 Och vi gick till en mysig restaurang vid namn BABETTE som gör godast pizzor i hela stan! Nu prata vi ju såklart om RIKTIGA pizzor, och inte någon flottig förortskopia med tjock och mjuk botten haha.. 😆 Dessa pizzor smakade precis lika gott som mina absoluta favoriter i Italien, vilket säger ganska mycket! Vi beställde först in en spännande förrätt, ”Boquerones” som visade sig vara sagolikt god trots att jag var skeptisk till en början! Därefter beställde vi in två olika pizzor som vi delade på hälften för att få smaka bägge.. Allting var obeskrivligt gott – rekommenderas starkt till alla smakälskare!


ANNONS


ANNONS

4 thoughts on “Godast pizzor i hela stan..

        1. Känner inte att jag behöver bevisa någonting direkt.. 🙂 Om du är så pass nyfiken och intresserad kan jag alltid göra ett reseguide-inlägg om Italien för att dela med mig av mina favoritställen! 😉 Är det något som skulle uppskattas?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.