ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

BLOGGEVENT

Sommarfest på restaurang ART

Godmorgon! 🙂

Jag måste säga att det var ett riktigt lyckat event som Erwik Communication bjöd in till på ART.. 😎 Väl framme på restaurangen välkomnades vi av Alexander, därefter fotades vi på ”röda mattan” innan vi gick vidare in i den aningen dunkla och väldigt mysiga lokalen.. Det serverades alkoholhaltiga drycker av olika slag och bjöds på uppträdanden av några artister som jag tyvärr inte har så bra koll på – grymma var dom i alla fall! 😉 Under kvällen fick vi även prova olika snittar med allt ifrån råbiff till ostar som serverades av servitriser i färgstarka och konstnärliga kostymer!

På plats fanns även Thomas FalkenstedtGizzy och många fler bloggare..


ANNONS


ANNONS

5 thoughts on “Sommarfest på restaurang ART

  1. Den kvinnliga artisten som uppträdde heter NOVA BECC! Hon finns på spotify, fb och insta. Hon är grym!! Spana in och dela vidare. Jag försöker alltid sprida hennes grymma musik….som hon gör själv!? Hur coolt!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.