ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Planera inför nästa vecka..

Godmorgon! 🙂

Jag har precis vaknat, kokat en stor kopp kaffe och börjat planera inför nästa vecka.. 😀 Söndagarna brukade ju alltid vara mina stora ”planeringsdagar” för några år sedan.. Och jag känner att det är dags att komma tillbaka till just det, särskilt nu när juli börjar – det är nämligen årets lugnaste blogg-månad som följs av en ganska hektiskt eventperiod!

Förresten, lyssna gärna på nya podd-avsnittet om ”Power Meet” som kom idag! 😎 Som alltid kan ni lyssna via appen podcaster, soundcloud och acast genom att söka efter ”DU GÖR MIG SÅ STÖRD” eller klicka på det grå-markerade..


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.