ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Tips på kosttillskott i sommar..

I SAMARBETE MED BETTER YOU

Hej! 🙂

Jag känner att vi måste diskutera kosttillskott nu när sommaren äntligen är här.. 😎 För visst är det fler än jag som är ganska dåliga på att få i sig alla vitaminer och mineraler under sommaren? Under vinterhalvåret vet man ju att det ska ätas kosttillskott i form utav D-vitamin osv.. Däremot verkar ju i princip alla glömma det under sommarhalvåret, så därför tänkte jag göra en lista med tips på kosttillskott som jag brukar äta och äter i sommar!

Laxolja (klick!)
Visste ni att jag äter fiskolja året om..? Dels äter jag laxoljan för att det är nyttigt för kroppen, alla behöver vi ju få i oss OMEGA 3, 6 och 9! Men största anledningen till att jag äter detta kosttillskott är på grund av min IBS.. Sedan jag började äta laxolja har jag faktiskt mått så mycket bättre, haft mindre magsmärtor och dessutom kunnat äta sådant som faktiskt gav mig riktigt magont tidigare – paprika, tomat och ost för att nämna några exempel..

Gurkmeja (klick!)
Här är min nyfunna favorit inom kosttillskott haha.. 😉 I 3-4 månader har jag ätit dessa gurkmeja-tabletter för att få ett starkare immunförsvar, vilket har fungerat alldeles utmärkt! Efter min höftoperation så kände jag att min kropp behövde en extra ”boost” i form utav någonting antiinflammatoriskt – så det fick bli gurkmeja.. Detta kosttillskott har dessutom lyckats stoppa förkylningar innan dom brutit ut, därför vill jag rekommendera det starkt till alla i sommar.

Betakaroten (klick!)
Detta kosttillskott vill jag rekommendera till alla som vill undvik att bränna sig i sommar.. Om sanningen ska fram hade jag smeknamnet ”Stopplyktan Carlson” under alldeles för många familjesemestrar! 😆 Och det känns ju lagom kul att kika tillbaka på alla semesterbilder när man råkar missta sig själv för en krabba.. Så därför vill jag ge det heta tipset att börja med Betakaroten för att slippa bränna sig! Detta är nämligen ett kosttillskott som stärker- och hjälper din hud att hantera solen.. Med andra ord får du en finare och mindre röd solbränna med hjälp av detta tillskott.

Grönt kaffe + hallonketon (klick!)
Först vill jag bara förklara att grönt kaffe är orostat kaffe, ifall ni skulle undra haha.. Och detta kosttillskott är främst en dietprodukt som jag gillar att använda som en slags viktkontroll! Att gå upp eller ner i vikt är inte så intressant för min del eftersom jag trivs bra med min kropp i nuläget! Däremot gillar jag att ligga på samma vikt för att mina kläder ska sitta bra – genom att äta gott, få i mig grönt kaffe och så kallat ”hallonketon” ligger jag kvar på min ”vanliga” vikt..


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.