ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Beställde från Delibruket Flatbread..

I SAMARBETE MED WOLT

Godmorgon! 🙂

Vi bestämde oss för att beställa hem middag eftersom jag var så otroligt svullen om läpparna igår.. 😉 Och givetvis gjorde vi det via min absoluta favoritapp – nämligen WOLT! Valet av restaurang var lätt eftersom vi länge har velat pröva Delibruket Flatbread’s pizzor.. Egentligen hade vi tänkt äta på restaurangen, men det får bli en annan gång när mina läppar inte ser skräckinjagande ut haha.. Pizzorna var förövrigt utsökta, vilket jag hade på känn! Kristofer valde en pizza med pepperoni, medans jag tog en riktigt klassisk pizza med körsbärstomater, basilika och mozzarella.

Som jag nämt tidigare så har jag ju en rabattkod att dela med mig av i samarbete med WOLT! 🙂 Genom att skriva in min kod ”PLATINS75” vid registrering så får ni 75:- att beställa mat för.. *Erbjudandet gäller bara för nya användare!

I vanligt ordning kom matleveransen riktigt fort..

Och jag kan verkligen rekommendera Delibruket Flatbread’s utsökta pizzor! 🙂

Dessa pizzor smakade precis lika gott som dom jag åt när jag var i Italien..


ANNONS


ANNONS

2 thoughts on “Beställde från Delibruket Flatbread..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.