ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Bagel och islatte..

Hej! 🙂

Jag var ju osmart som köpte en bagel som jag tĂ€nkte Ă€ta efter min fillersbehandling haha.. 😉 Att Ă€ta med bedövade, svullna och ömma lĂ€ppar Ă€r ju inte det enklaste.. Men nu nĂ€r det har gĂ„tt nĂ„gra timmar har jag Ă€ntligen fĂ„tt i mig en islatte med vaniljsmak och min efterlĂ€ngtade bagel med mjukost! 😎 Ni anar nog inte hur hungrig jag varit tills nu, sĂ€rskilt med tanke pĂ„ att jag blev svimfĂ€rdig och skakig efter behandlingen.. NĂ„lar har den effekten pĂ„ mig ibland!

Nu ska jag ta det lugnt en stund innan det Àr dags att börja tÀnka pÄ vad vi ska Àta till middag..

Wow.. Vilken hĂ€rlig solbrĂ€nna jag fick nĂ€r jag fotograferade med blixt haha! 😉

Haha.. 😆 Mina lĂ€ppar har blivit galet svullna nu – kĂ€nner mig som en bratz-docka!

Kan verkligen rekommendera Espresso House’s islatte btw.. 🙂 Supergod!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.