ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Midsommarafton 2018

Godmorgon! 🙂

Hoppas att ni haft en lyckad midsommar med mycket grillning, dansande och allt annat som hör till.. 😉 Själv firade jag midsommarafton ute på Ekerö tillsammans med Mr. K och hans vänner.. Vi grillade massor med kött, åt middag och avslutade därefter kvällen med att pröva diverse hattar som såg för roliga ut haha.. Med andra ord bjöds det på ett supermysigt midsommarfirande med fina människor ute på ön.. 😎 Fick ju även en traditionell midsommarkrans som tjejerna hade gjort när vi kom dit.. Så det enda jag ”missade” var väl att dansa små grodorna runt stängen haha..


ANNONS


ANNONS

2 thoughts on “Midsommarafton 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.