ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Spenderat hela min dag i olika provrum..

Hej! 🙂

Jag har spenderat hela min dag i olika butiker, provrum och även kläder – därför har jag inte bloggat! 😉 Nu är jag i alla fall hemma en stund för att svara på mejl, blogga och byta om.. Om någon timme ska jag åka iväg för att spela in nästa podd-avsnitt med Kristofer.. Vad vi ska prata om får ni dock höra först på söndag! (Lyssna på tidigare avsnitt)

Köpte bland annat en ”cropad” topp i kamouflagemönster, svarta lackbyxor och orangea shorts.. Kan ju visa upp alla dessa plagg i olika outfits dom kommande dagarna! Hittade även en klänning som jag kanske ska ha på midsommar..


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.