ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Redo för en spännande kväll..

Yey! 🙂 Nu är jag redo för en spännande kväll med 1,6 och 2,6 miljonerklubben.. Om några timmar ska jag åka in mot stan för att möta upp Kristofer, för att därefter gå till en terminal. Visst låter det spännande?! 😉 Vi ska nämligen inte hålla till på land ikväll, utan sommarfesten hålls faktiskt på ett stort kryssningsfartyg! Däremot måste vi komma ihåg att koppa av innan ett visst klockslag eftersom vi ska jobba imorgon, annars kommer vi åka ut till havs haha..

Förresten.. Såhär ser jag ut ikväll – en ganska simpel makeup med ruffsigt hår! 🙂 Känner mig så somrig..

Passar jag fortfarande i kort hår doh..? Eller ska jag spara ut till långt igen?

Haha ja.. 😆 Trots mulet väder så är jag på strålande humör – syns det?


ANNONS


ANNONS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.