DEAR DIARY

Mysig lunch i parken..

RABATTKOD I SAMARBETE MED WOLT

Hej! 🙂

Jag var ju som sagt runt i olika butiker för att shoppa igår, men först unnade vi oss en god lunch.. 😎 Och med ”vi” menar jag såklart Kristofer och jag.. Vi slog oss ner på en bänk i Kungsträdgården och beställde dit maten som bestod utav en ”pad thai” för min del! Supergott och supermycket mat haha.. 😉 Orkade bara äta upp halva min mat om jag ska vara helt ärlig, trots att jag var vrålhungrig innan! Kristofer tog såklart någonting med massor av chili, som alltid när det finns på menyn haha.. Kändes faktiskt väldigt mysigt att sitta ute i en park och äta tillsammans en söndag!

Vi beställde förövrigt genom WOLT-appen.. Och jag vill såklart dela med mig av min promokod ”PLATINS75” som ger nya användare 75:- rabatt vid första beställningen! Varsågoda, jag hoppas att ni kommer ha stor nytta av detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.