ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Dagens planer..

Godmorgon! 🙂

Jag fick strömavbrott hemma i morse, sĂ„ jag kunde inte blogga alls.. Men nu Ă€r jag hos Kristofer! 😛 Vi ska nĂ€mligen shoppa, picknicka och podda idag.. SĂ„ vi har en riktigt mysig söndag framför oss! Dock Ă€r jag faktiskt ”orolig” över att alla snygga plagg kommer vara slutsĂ„lda nu.. Har ju tydligen varit reor! 😐 Superkonstigt.. Brukar inte reorna pĂ„gĂ„ i slutet pĂ„ augusti egentligen? Eller Ă€r det jag som minns helt fel..? Hoppas att jag hittar nĂ„gra fina plagg trots allt.

Nu mÄste vi skynda oss sÄ att vi hinner shoppa och picknicka innan regnet! Vi hörs senare..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.