DEAR DIARY

Summering av maj 2018

Hej! 🙂

Jag tänkte göra en summering av den gångna månaden, för visst har den hänt en hel del haha..? 😉 Trots att jag gick på kryckor under halva månaden så hann jag ändå med en hel del höjdpunkter som jag tänkte lista upp – för ni vet ju hur besatt jag är av listor haha.. Oavsett om det gäller shoppingbegär, to-do’s eller planering så är ju listor grymma! Om ni vill läsa mer om något specifikt på min lista så är det bara att klicka på det grå-markerade..

Maj – v. 18

Var på event för LUSH och ENGELEN.. Hann även svänga förbi ICON FEST’s prisutdelning!

Maj – v. 19

Började med rehab efter min operation, åt en sagolikt god brunch med Add. Ice Cream och tog bort mina stygn.. 🙂

Maj – v. 20

Intervjuades av TT.. 🙂 Gick även på event för Clara Sofia, Sthlm Beauty Week (vlogg), INC. redible och Sailor Bar..

Maj – v. 21

Premiären av ”ALLA BYGGER” gick på TV.. 😀 Och jag var även på bloggevent för Mockberg samma kväll.

One thought on “Summering av maj 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.